top of page

A Girocamper portem relativament poc temps equipant furgonetes, no obstant això, tenim una experiència acumulada de molts anys fabricant mobles per a autocars d'alta gama. Això ens ha permès adquirir una manera de treballar que estem convençuts que va un pas endavant dels equipaments que s'estaven realitzant al mercats fins al moment, expressant-se, aquest canvi, en acabats totalment integrats, amb acabaments arrodonits i en tons molt homogenis i moderns, que donen un toc molt especial a cada furgoneta, essent pioners en aquest tipus de fabricació.  

 

Amb el temps, ens hem anat especialitzant en equipaments a mida de tot tipus de vehicles, principalment de grans volums, aportant a cada nova furgoneta l'experiència de l'anterior per aconseguir una millora en la optimització del conjunt del vehicle. 

Empresa

Oferim un servei integral al client i per això ens ocupem de tots els aspectes: des de l'electrònica més complerta, amb instal·lacions de tot tipus de accessoris a la carrosseria i interiors, de la tapisseria que sigui necessària, incloent el Projecte Tècnic d'Enginyeria per la seva homologació corresponent i, evidentment, de la fabricació dels mobles.

bottom of page